ABD’li teknoloji devi Uber günümüzde sadece bir taksi çağırma uygulamasından çok daha fazlası olarak anavatanında ve Avrupa’da faaliyet göstermeyi sürdürüyor. Bisiklet ve scooter kiralayabilmenin yanı sıra uygulama üzerinden yemek sipariş edebilmeniz mümkün. Öyle ki bazı bölgelerde helikopter çağırabilmek bile kullanıcılara sunulan imkânlar arasında yer alıyor. Elimize ulaşan son bir haber ise Uber’in yeni bir aylık abonelik paketi geliştirdiği ve tüm bu hizmetlerini tek bir abonelik planı dahilinde müşterilerin beğenisine sunacağı yönünde.

Buna göre Uber Eats aracılığıyla yemek sipariş edebilecek, bisiklet ve scooter kiralayabilmenin yanı sıra Uber’in temel görevi olan taksi çağırma hizmetini de uygun ücretle alabileceksiniz. Tabii tüm bunlar Türkiye haricindeki pazarlar için geçerli olacak.

ABD’de test edilmeye başlandı bile

“Hepsi bir arada” olarak nitelendirebileceğimiz bu paket şimdilerde ABD’nin San Fransisco ve Şikago şehirlerinden test edilmeye başlanmış durumda. Uber’in yakın tarihte Hindistan ve çeşitli Avrupa ülkelerine bu paketi sunması söz konusu olabilir.

Gelelim bu abonelik hizmetinin fiyatına. Aylık maliyeti 24.99 dolar olarak belirlenen abonelik paketi, sürücülere yaptıkları her bir Uber yolculuğunun ücretini sabit oranlı indirimle ödeyebilmelerini sağlayacak. Keza Uber Eats siparişlerinden de teslimat ücreti alınmayacak. Uber’in Jump adını verdiği bisiklet ve scooterlarını kiralamak ise ücretsiz olacak.

Sadece Uber Eats ve normal Uber yolculuklarını içeren, daha uygun fiyatlı bir abonelik paketi geliştirmek dahi planlar dahilinde yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version