Söz konusu yarış oyunları ve simülatörleri olduğu zaman Xbox One ile PlayStation 4‘ün eline hiçbir konsol el dökemez. Ancak Nintendo tarafından geliştirilen yeni nesil taşınabilir oyun konsolu Switch de yavaş yavaş kendi kütüphanesini oluşturmaya çalışıyor.

Mario Kart gibi hem macera, hem de yarış oyunlarını sevenler uzun süredir Nintendo Switch‘le eğlenceli vakit geçirebiliyorlar. Ancak daha ciddi ve profesyonel bir yarış simülatörü arayanlar için Gear Club Unlimited 2 kesinlikle ideal seçenek gibi duruyor.

Emsallerinin gerisinde, ancak yine de denemeye değer

GCU 2‘de dünyanın dört bir yanındaki gerçek pistler yer almıyor veya Forza Motorsport veya Gran Turismo serisindeki gibi zengin araç seçenekleri yok, ancak buna rağmen Switch‘e uyarlanan en gerçekçi ve ciddi yarış oyunlarından birisi olduğunu söyleyebiliriz.

İkincisi çıkan oyunun ilki geçtiğimiz sonbaharda görücüye çıkmıştı. O dönemde de Nintendo Switch için gayet başarılı bulunan oyun, yine de başka konsollardaki emsal yarış simülasyonlarının verdiği derinliği ve kalite hissiyatını karşılamaktan uzaktaydı. Yenilenen Gear Club Unlimited 2 oyununda ise gerçek pistler olmasa da karlı ve tozlu birçok yarış alanı ve araç seçeneği mevcut.

Farklı oyun modları var

Hem fiziksel hem de dijital versiyonlarını satın alabileceğiniz oyunda Şampiyona, Görevler ve Maceralar başta olmak üzere farklı modlar mevcut. Öyle ki oyuncuların kendi garajlarını oluşturabilecekleri RPG modu bile var.

Share.

1 Yorum

  1. Ben daha çok Star Fox Grand Prix oyunu için resmi bir açıklama bekliyorum. Güzel anatomik mavi tilki bayan , Krystal’de oyunda olursa yemem içmem Switch için para biriktiririm. Ben yarışta gerçekciklikten çok benzersiz yarış deneyimi sunmasını beklerim… Hem Nintendo neden F-Zero serisi için yeni bir oyun yapmıyor ki ?

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version