Günümüzde off-road aracı satın almak isteyenlerin karşısına birçok farklı model çıkıyor. Bu segmentte ilk akla gelen model Jeep Wrangler olurken, biraz daha lükse kaçmak isteyenlerin tercihi Mercedes Benz‘in G Class araçlarından yana olabiliyor.

Yeni jenerasyon Suzuki Jimny ise adı geçen bu modellerden farklı bir yerde duran küçük, tatlı ve sevimli bir model. Şehir içinde herhangi bir restorana gittiğinizde oraya ait değilmiş gibi durmamayı, bununla birlikte off-road arazilerinde de yabancılık çekmemeyi başaran Jimny dünyanın en tatlı off-road aracı olabilir.

Fotoğrafları ilk kez gün yüzüne çıktı

Yeni nesil Jimny’nin yukarıda yer alan fotoğrafları, Suzuki’nin İtalya’daki satış ortaklarına yapılan bir sunum neticesinde gün yüzüne çıktı. Jimny’nin birçok farklı açıdan çekilmiş fotoğrafları neticesinde aracın kutu gibi bir tasarıma sahip olduğu söylenebilir.

Çift renkli şık tasarım

Önceki modellerle benzer çizgileri taşıyan aracın iç hacminde önemli ölçüde artış söz konusu. Yuvarlak farlar ve ön ızgarada kullanılan dikey şeritler de göze çarpıyor.

Keza tamponun önündeki gri alan, çarpışma anında araca fazladan mukavemet kazandırmak için konumlandırılmış. Ayrıca aracın çatı, kaput ve A sütununda siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk de tercih edilebiliyor.

Büyükçe bir dokunmatik araç içi ekrana da ev sahipliği yapan Jimny’de kullanılan düğmeler, aynı segmentteki diğer araçlara kıyasla büyük kalıyor. Ancak bu da Jimny’nin karakteristik bir diğer özelliği.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version