Eski nesilleri yenilenmiş elektrikli modeller olarak sunmaya hazırlanan Renault, ilk önce bu araçların konsept versiyonlarını duyuruyor. Yakın zamanda Renault 5 için bir konsept versiyon tanıtılmıştı. Şimdi ise sırada Renault 4 konsept versiyonu var.

Henüz yeni serinin konsept versiyonu tanıtılmadı ama konsept versiyon tanıtımının hemen öncesinde görseller sunuldu. Gölgelendirilmiş olan görseller, konsept aracının tasarımı da net olarak ortaya koyuyor.

Yeni Renault 4 Konsept Tasarımıyla Dikkat Çekecek

Paylaşılan görsellere bakacak olursak söz konusu konsept versiyonu yerden bir hayli yüksek bir araç olacak.

Tekerleri de bir hayli büyük olduğu anlaşılan aracın, kesik çamurluk bölümlerine sahip olacak olması, arazi odaklı bir modeli işaret ettiğini gösteriyor.

Yan aynalarında da farklı bir tasarım yapısını benimseyeceği gözüken konseptin, stop lambalarında sunduğu tasarım ise bir hayli benzersiz olacak. Tam olarak arka kısımdan görseller paylaşılmamış ama yandan görüntülerde stop lambalarının durumunu da net olarak anlayabiliyoruz.

Genel olarak ölçülerini ve yapısını değerlendirdiğimiz zaman Dacia Duster modelini işaret ettiğini anladığımız aracın, ön kısımda da tamamen LED farlarıyla dikkat çektiğini göreceğiz.

Yeni bir tarz ile karşımıza çıkacak olan konsept versiyonun tanıtımının Paris Motor Show kapsamında yapılması bekleniyor.

Tabii ki bu tanıtılacak versiyon konsept versiyonu olacak. Tamamen elektrikli olarak gelmesi beklenen yeni nesil Renault 4 için henüz her şey ortaya çıkmayacak.

Yeni nesilde retro çizgilerle geri dönmesi beklenen aracın konsept versiyondan ne kadar ilham alacağını ise bilemiyoruz. Tanıtım sırasında bu konularda da bilgi verilecek mi verilmeyecek mi ortaya çıkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version