Dünyanın ve ABD’nin en büyük otomobil üreticilerinden Ford, kendisi için önemli bir kilometre taşına daha ulaşmayı başardı. Şirket çok sevilen Amerikan klasik otomobil modeli Mustang’in 10 milyonuncu adedini üretim bandından indirdiğini duyurdu.

Motor1’de yer alan habere göre 10 milyonuncu Ford Mustang modeli, firmanın Michigan eyaletine bağlı Flat Rock şehrindeki üretim tesislerinde hazırlandı. Ford’un önümüzdeki Çarşamba günü büyük bir kutlama seremonisi ile 10 milyonuncu modelin üretim bandından inişini kutlaması bekleniyor.

Öte yandan Ford ile alakalı sızıntı kaynaklı haberleriyle bilinen official_ford_guy isimli Instagram hesabından da gerçek 10 milyonuncu modele ait olduğu öne sürülen bir takım fotoğraflar paylaşıldı.

Eğer bu fotoğraflarda görülen modelin gerçekten 10 milyonuncu Mustang‘e ait olduğu teyit edilirse, bu aracın 5.0 litrelik motora sahip convertible ve beyaz renkli bir araç olduğu görülüyor.

Lüks adına her şey mevcut!

Coyote V8 motoruna ev sahipliği yapan Mustang GT’nin 460 beygir güç ürettiği ve 46 bin dolarlık ücretle müşterilere satıldığı biliniyor. An itibariyle bu Instagram paylaşımı aracın paketiyle alakalı herhangi bir ipucu barındırmıyor.

Ancak convertible araçların sadece Premium paketiyle geldiği biliniyor. Bu da Mustang’de soğutmalı deri koltuk, Ford’un SYNC 3 araç içi eğlence sistemi ve dokuz hoparlörlü özel ses sisteminin bulunacağına işaret ediyor.

Yine de her zaman için sızıntı kaynaklı haberlere mesafeli yaklaşmak ve Ford cephesinden resmî bir açıklama beklemek en ideal olanı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version