2018 model Nissan LEAF, İngiltere ve Polonya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde erken rezervasyon sistemini devreye aldı. Kısa sürede 10 bin ön sipariş bandına ulaşan LEAF, Avrupa genelinde hatırı sayılır miktarda satılacağa benziyor. Şuan için internet üzerinden 2.ZERO paketiyle satın alınabilen LEAF’ın diğer versiyonları da yakın tarihte ön siparişe açılacak.

Yalnızca 2 ayda bu rakama ulaştı

Avrupalı otomobil yazarlarına göre 2018 Nissan LEAF’ın sadece 2 ay gibi bir sürede 10 bin ön sipariş rakamına ulaşması sürpriz olmadı. Bunun sebebi, Tesla Model 3’ün aşırı pahalı olmasından dolayı LEAF’ın elektrikli otomobil satın almak isteyenlerce mantıklı bir alternatif şeklinde değerlendirilmesi. Keza Nissan’ın LEAF modeli ilk çıktığında müşterilerin çok memnun olması da talebi yükselten bir diğer etken. Buna yeni geliştirilen ProPILOT yarı-otonom sürüş teknolojisi de eklenince insanların LEAF’ı satın almamak için hiçbir bahaneleri kalmıyor doğrusu.

Ön sipariş süreci çok basit

Nissan, müşterilerine inanılmaz derecede basit ve hızlı bir ön sipariş sistemi oluşturmuş. Buna göre Nissan LEAF ön sipariş formunu birkaç tıkla doldurup iki dakika gibi kısa bir sürede talebinizi oluşturabiliyorsunuz. Daha sonra size en yakın bölgedeki Nissan bayisi tarafından aranıyorsunuz ve sipariş sonlandırılıyor. Hepsi bu kadar!

Sıfır emisyonlu, tamamen elektrikli, 17 inç çelik jantlı ve otomatik klima gibi tatmin edici donanıma sahip 2018 Nissan LEAF önümüzdeki yıl Şubat ayından itibaren sahiplerine ulaştırılacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version