Ford, efsane haline gelen Mustang modelinin 2019 versiyonunda yeni paket seçeneklerini müşterilerinin beğenisine sunacak. Bu yeni paketlerden biri ise California Special isimli özel dış görünüm paketi olacak.

California Special paketinde neler var?

Eski Mustang modellerinden aşina olduğumuz yan şeritler bu kez 2016 modelde olanın aksine kapının en altına değil, tam ortasına taşınmış. Daha sert ve keskin hatların hakim olduğu California Special paketinin dikkat çeken en önemli özelliklerinden biri, Mustang logosunun ön ızgaranın ortasından alınıp yana taşınmış olması. Siyah arka bagaj kapağının üstüne kırmızı renkli “California Special” yazısının kondurulması da şık bir detay olmuş.

Tamamen özgün tasarlanan beş kollu çelik jantların kullanıldığı paket dahilinde koltuklarda süet deri kullanılıyor. Zemindeki paspaslara da “GT/CS” logoları işlenmiş.

Manuel vites artık daha performanslı

California Special paketi Mustang’ların yalnızca dış görünümünü değiştirmekle yetinmiyor. Buna göre manuel şanzımana sahip tüm 2019 Mustang GT modellerinde daha hafif vites geçişleri için “rev-matching” adı verilen teknolojiden faydalanılacak. Bu teknoloji vites değiştirirken ayak pedalının debriyajdan çekilmesi sonucunda devir göstergesinin sabitlenmesini sağlıyor.

1,000 wattlık 12 hoparlörlü B&O Play ses sistemi ise opsiyonel olarak müşteriler tarafından satın alınabilecek. Keza Performans Paketi kapsamında sunulan aktif egzoz sistemiyle sürücüler istedikleri anda egzozun sesini kısıp açabilecekler. 

Fiyat ve çıkış tarihi bilgisi henüz açıklanmayan 2019 Mustang’ın yaz aylarına doğru ABD’deki yetkili satış noktalarında görücüye çıkması bekleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version