Japonya menşeli otomobil üreticisi Subaru, 2019 model Forester SUV‘un fiyat listesini paylaştı. 2018 modelle kıyaslandığından yeni Forester’ın fiyatının 500 dolar daha pahalı olduğu görülüyor.

Öte yandan bir önceki modelde de yer alan EyeSight güvenlik donanımı artık tüm Forester’larda standart hale gelmiş. Ayrıca Subaru’nun 2019 model Forester’da bir de Sport paket seçeneği sunduğunu belirtmekte fayda var.

5 farklı pakette satılacak

Henüz Türkiye fiyatı hakkında bilgi sahibi olmadığımız 2019 Forester’in ABD’deki satış fiyatı 24 bin 295 dolar olarak belirtiliyor. Sonbahar aylarından itibaren yetkili satış noktalarındaki yerini alacak olan aracın Base, Premium, Sport, Limited ve Touring olmak üzere toplam 5 paketi bulunacak.

Subaru’ya göre bu araç bugüne dek üretilen en geniş ve kapasiteli Forester. Üstelik EyeSight donanımına ek olarak Touring paketinde DriverFocus isimli yenilikçi bir yazılım da yerini almış durumda.

LED donanım artık standart

Mercekli uzun farlar ve LED aydınlatmalar yeni tasarımla birlikte tüm Forester modellerinde standart hale geldi. Tüm paketlerde toplam 7 hava yastığı ve Subaru’nun dört çeker sistemi yer alıyor.

Touring paketinde yer alan DriverFocus sistemi ise yüz tanıma teknolojisini kullanarak sürücünün yorgunluğunu ve dikkat dağınıklığını ölçüyor, bu sayede görsel ve işitsel uyarılar vererek sürüş güvenliğini artırıyor.

Elektronik el freni, CVT şanzıman ve 2.5 litrelik Subaru Boxer motoruna ev sahipliği yapan 2019 Forester SUV’un toplam 182 beygir güce sahip olduğunu not düşmüş olalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version