Performans odaklı lüks kamyonet üreticisi GMC, bagaj kapağının içindeki bagaj kapağıyla dikkat çeken 2019 model Sierra 1500‘ü tanıttı. MultiPro Tailgate adı verilen yeni nesil bagaj kapağının içinde bir de minik bagaj kapağı yer alıyor.

Ancak Sierra 1500, böylesi yenilikçi bir bagaj kapağı teknolojisini sunan ilk kamyonet modeli değil. Ülkemizde satılmıyor olsa da Honda’nın ikinci nesil Ridgeline kamyonetinde çift yönlü bagaj kapağı kullanılmıştı.

Ridgeline’ın bagaj kapağı hem yukarıdan aşağıya, hem de sağdan sola doğru açılabiliyordu. Keza kamyonetin kasasının sedan araba bagajı gibi açılabiliyor oluşu da dikkat çekici bir inovasyon olarak değerlendirilmişti.

2019 model Sierra 1500’ün MultiPro Tailgate bagaj kapağı ise altı farklı fonksiyona sahip. Önemli bir çoğunluğu kumandadan kontrol edilebilen fonksiyonlar, özellikle iş hayatında Sierra 1500’ü kullanacak olan ustalar için ideal çözümler sunmaya aday.

Aşağıda yer alan videoyu izleyerek MultiPro Tailgate’in kullanım alanlarını daha iyi anlayabilmek mümkün.

Opsiyonel olarak sunulacak

Ancak ne yazık ki her 2019 Sierra 1500 sahibi bu yeni nesil bagaj teknolojisine sahip olamayacak. MultiPro Tailgate standart olarak Denali ve SLT paketlerini satın alan müşterilere sunulacak, geri kalan paketlerde ise yer almayacak.

Sonbahar aylarında satışa çıkması beklenen aracın fiyatı da muhtemelen önümüzdeki haftalarda açıklanabilir. Türkiye’de aktif olarak satışı gerçekleştirilmeyen GMC Sierra 1500’ün MultiPro Tailgate paketini satın alacak olan sahipleri kesinlikle çok şanslı. 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version