Hyundai, tamamen yenilenen Veloster ve Veloster Turbo modellerinin üzerindeki perdeyi araladı. Her ne kadar baştan aşağıya yenilenmiş olsalar da, araçlar orijinal Veloster’in tarzını ve hissiyatını korumayı başarmış. 2+1 asimetrik gövde konfigürasyonuyla oldukça ilginç bir görünüme kavuşan modellerin fiyat listesi de açıklandı. Buna göre Hyundai, yeni Veloster 2.0 modelinin manuel şanzımanlı versiyonunu 18 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak.

LED ön farlar göze çarpıyor

2019 model Veloster ve Veloster Turbo’nun gerek iç, gerekse dış tasarımında köklü değişiklikler söz konusu. Mart ayında Güney Kore’de üretimi başlayan araçların 2019 versiyonunda LED ön farlar yerini almış. Keza ön ızgaranın tasarımı da yeniden çizilmiş, böylece Veloster’in hava kanallarının daha işlevsel olması sağlanmış.

İşin güzel tarafı şu ki, yenilenen tasarımla birlikte modelin mukavemeti ve dinamik performansı da iyileştirilmiş. Mevcut modele kıyasla daha güçlü duran ve yere sağlam basan 2019 Veloster, 18 inçlik jantlara da ev sahipliği yapıyor. Müşteriler istedikleri takdirde aracın tavanını siyah filmle de kaplatabiliyorlar.

Baz 2.0 modelinde tek egzoz çıkışı mevcut, ancak Turbo ve R-Spec versiyonlarında çift egzoz çıkışı var.

201 beygire kadar güç üretebiliyor

Veloster’in baz modelinde yer alan 2.0 litrelik motor 147 beygir güç üretebiliyor. İsteğe göre 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman seçiminde bulunabilmek de mümkün.

Bir üst model olan 1.6 litrelik turbo motor seçeneği ise 201 beygir güç kapasitesine sahip.

Standart çarpışma önleme sistemi, iPhone entegrasyonu, Qi kablosuz şarj istasyonu ve 8 inçlik araç içi ekran ise tüm modellerde standart.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version