2019 model Mercedes G-Class modelleri zaten çok göz alıcı ve şık bir tasarıma sahipler, ancak Mercedes bununla yetinmek istemeyen müşterilerine opsiyonel olarak paslanmaz çelik paketini sunacağını açıkladı. Böylece araç, standart modellere kıyasla çok daha parlak ve göz alıcı gözükecek.

Paslanmaz çelik AMG G 63’te standart

2019 model Mercedes G-Class modelleri 2018’in son aylarından önce satışa çıkmayacak. Halihazırda AMG G 63 SUV araçlarında paslanmaz çelik kullanımı standart olarak müşterilerin beğenisine sunulmuş durumda. İlerleyen dönemde G 550 modelinde de bu paket opsiyonel olarak uygulanabilecek.

Öte yandan G 550 modelinin 4.0 litrelik biturbo motora ev sahipliği yapması bekleniyor. Muhteşem bir performans veren dokuz ileri otomatik şanzımanın kullanılacağı araç 416 beygir güç üretebilecek.

Araç sahiplerine zengin özelleştirme seçenekleri

Paslanmaz çelik paketini satın almak isteyen müşteriler, araç içinde de çeşitli özelleştirmeler gerçekleştirebiliyor. Bu lüks paket seçilsin veya seçilmesin, isteyen araç sahipleri iki farklı gösterge modelinden birini tercih edebilecekler.

Standart iç dizayn paketinde analog saat ve göstergelerin yanı sıra 12.3 inçlik araç içi eğlence sistemi bulunuyor. Diğer pakette ise iki ayrı bölmede konumlandırılan hayalet göstergeler mevcut.

Fiyatı henüz açıklanmadı

An itibariyle paslanmaz çelik paketinin fiyatı açıklanmış değil. Keza G-Class modellerinin kendi fiyatları da halen kamuoyuna duyurulmadı.

Tahminler yıl sonuna doğru Mercedes Benz’in yeni nesil SUV modelinin ve paslanmaz çelik paketinin fiyatlarının açıklanacağı yönünde.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version