Volvo, 60 Serisine dahil ettiği 2019 model V60‘ın yurtdışı satış fiyatını nihayet doğruladı. Önümüzdeki yıldan itibaren ABD’deki yetkili satış noktalarında sergilenmesi beklenen lüks wagon tipi arabanın fiyatı 38 bin 900 dolardan başlayacak.

Bu arada V60, baştan aşağıya yenilenen ve kabuk değiştiren Volvo 60 Serisi araçlara katılan üçüncü model olacak. Tasarımı ve motor seçenekleriyle çok beğenilen XC60 SUV modeli bu araçların ilkiydi. Sonrasında tarzıyla ve lüks donanımıyla öne çıkan 2019 model S60 sedan, Ekim ayının ortalarına doğru müşterilerin beğenisine sunuldu.

Fiyatı bir süredir gizemini koruyordu

Ailelere hitap eden station wagon modelinin fiyatına dair bugüne dek hiçbir açıklama yapılmamıştı. Ancak bugün geldiğimiz noktada Volvo sessizliğini bozdu ve aracın ne zaman, ne kadarlık ücretle satışa çıkacağına dair tatmin edici açıklamalarda bulundu.

2019 yılının başlarında bayilere teslim edilecek olan arabanın 250 beygir güce sahip T5 FWD Momentum isimli paketi 38 bin 900 dolara satılacak. Bir üst paket olan T6 AWD ise sürekli dört çeker olacak ve 316 beygire kadar güç üretebilecek. Bu modelin fiyatı ise 43 bin 400 dolar olarak belirtiliyor.

Giriş seviyesi bile çok yüksek!

Her ne kadar giriş seviyesi olsa da V60’ın Momentum paketinin standartları çok yüksek. Öyle ki Volvo City Safety isimli aktif güvenlik donanımı, LED ön farlar, panoramik cam tavan ve Sensus Connect adını taşıyan dokunmatik ekranlı araç içi eğlence sistemi giriş seviyesi pakette mevcut.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version