2020 Audi A3 fiyatları, ÖTV değişimi sonrasında artışa geçmişti. Aracın lüks sınıfına giriyor olması, bu değişimden etkilenmesine neden olurken fiyat artışı bir trend haline gelmeye başladı. Eylül ayından bu yana fiyatlarda yükselen bir trendin izlendiği araçlar için açıklanan son rakamlara ve son duruma bakalım.

2020 Audi A3 Fiyatları Nasıl Değişti?

Aracın sadece fiyatlarında bir değişiklik yok. Markanın stratejileri gereği paket versiyonlarında da değişiklikler var. Özellikle Cabrio serisinde sürekli küçülen pazardan dolayı şu an için satışta olan herhangi bir Cabrio versiyonu bulunmuyor.

Bunun dışında birkaç farklı versiyon için de satışların durduğunu görüyoruz. Sadece belirli versiyonlarda satışlar devam etmekte. Bu noktada fiyat artışının yaşandığı versiyonlar da sınırlı. Giriş paketinden başlamak gerekiyor.

Eylül ayında açıklanan giriş seviyesi fiyatı 388.433 TL olarak duyuruldu. Ailenin giriş modelinde geçerli olan rakam, son değişim sonrasında 438.560 TL olarak güncellendi. Giriş seviyesindeki artış ta olduğu gibi üst paket seçeneğinde de bir artış var. Üst paket seçeneğinde aracın fiyatının 405 bin TL olduğu söylenmişti.

Bu Eylül ayı için geçerli olan rakamdı. Şimdi ise bu rakam 457.463 TL olarak değişti. Son zam sonrasında maksimum paket 500 bin bandına yaklaşmış oldu. Diğer paketler için fiyatlar ise şöyle:

  • Sedan Dynamic S – 438.560 TL
  • Sedan Design S – 457.251 TL
  • Sedan Sport S – 457.463 TL
Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version