2020 Dacia Sandero, Türkiye pazarında satın alınabilecek uygun fiyatlı sıfır araçlar arasında yer alıyor. ÖTV değişimi ve pandemi etkisi olumsuz bir fiyat artışına neden olmuş olsa da 2020 Eylül ayı itibariyle baktığımızda, sıfır araçlar arasında fiyat açısından en alınabilecek modellerden birisiyle karşı karşıyaydık.

Fakat fiyatlardaki artış tüm modelleri etkiliyor. Sadece üst segment değil, giriş ve orta segment modellerde fiyat artışlarından etkilenmeye devam ediyor. Bu modellerden biri olan 2020 Dacia Sandero, bir kez daha zamlandı.

Hem en üst segment model için hem de temel paket için bir fiyat değişikliği söz konusu. Zaten artan fiyatların bir kez daha yükseldiğini görmek can sıkıcı olsa da çok fazla yapacak bir şey yok gibi duruyor çünkü yükseliş durdurulamıyor.

Yeni Zamlar Sonrası 2020 Dacia Sandero Fiyatları

Aslında bu seri için Eylül ayında da zam haberi gelmişti. ÖTV değişikliği sonrasında aracın fiyatı 22 bin TL artış göstermişti. 2020 Eylül ayında etki eden bu zammın sonrasında bir süre zam beklemiyorduk.

Fakat yeni açıklanan fiyatlar beklentileri suya düşürdü. Yapılan yeni zam sonrasında aracın başlangıç fiyatı 152.900 TL oldu. Zam öncesinde bu rakam 139.900 TL olarak belirlenmişti. Yine arada çok ciddi bir fark var ve yine bu sadece 1 ay içerisinde gelen zam.

Giriş seviyesinde fark dikkat çekici ama sadece giriş modelde fiyat farkı yok. Bunun yanında 2020 Dacia Sandero için en yüksek paket seçeneğinde de 8-9 bin TL gibi bir fiyat artışı var. Aracın en yüksek paketinin son fiyatı 157.900 TL olarak açıklandı. Bu rakamlarla beraber Dacia’nın uygun fiyatlı modeli de 150 bin TL barajını geçen araçlar arasında kendisine yer bulmuş oldu.

Paket seçeneklerini ve değişen fiyatlar sonrasında yeni rakamları daha net görmek isteyen takipçilerimiz için alt kısmı seçenekleri ekliyoruz.

  • Stepway Turbo 1.0 100 bg Euro 6D ECO-G Temp paketi – 157.900 TL
  • Stepway Turbo Euro 6D 90 bg Easy-R Temp paketi – 152.900 TL
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version