Mini’nin çok sevilen Clubman modeli küçük ölçekli kozmetik iyileştirmelerle piyasaya sürüldü. İlk bakışta göze hemen çarpmasa da yenilenen ızgara tasarımı, aracın ön yüzeyini tamamen etkilemeyi başarmış.

Ölçü olarak eski modelde kullanılandan daha büyük olduğu söylenemez, fakat siyah çerçevenin iptal edilip altı adet krom şerit çizginin kullanılması daha geniş bir görünüm algısı oluşturuyor. Clubman S modellerinde ise bu tasarımın aksine altıgen veya bal peteği şeklindeki ızgara tasarımı tercih edilmiş.

LED ön farlar opsiyonel olarak geliyor

Arabada standart olarak kullanılan aydınlatmalar halojen. Daha büyük bir yansıtıcı ve siyah koruyucuya sahip olan 2020 Clubman’ın tampon altındaki sis farları aynı zamanda gündüz lambası işlevini üstlenmiş.

En kötüsü ise çoğu yeni modelde standart olan LED ön farların Mini Clubman’da opsiyonel olması. Bir üst LED paketinde ise ön farların adaptif, yani kendiliğinden şiddetini ayarlayabilmesi de sağlanabiliyor.

3 yeni renk seçeneği eklendi

Bu arada Clubman’ı satın alacaklar renk paletine dahil edilen 3 yeni renk arasında daha tercihte bulunabilecekler: Hint Yaz Kırmızısı, İngiliz Yarış Yeşili ve Mini Yours Siyah renkleri. Opsiyonel olarak piyano siyahı iç döşeme paketini alan müşteriler, krom kullanılan tüm parçaları parlak siyah renkle değiştirebilecekler.

Yine opsiyonel olarak satın alınabilen spor süspansiyon paketi de aracı yere yaklaşık 10 milimetre kadar daha yaklaştırabiliyor. 18 inç büyüklüğündeki şık görünümlü Mini Yours jantları ise cabası.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version