Hızlı ve Öfkeli filmini izleyenler, Toyota Supra ile Ferrari arasındaki unutulmaz kapışmayı mutlaka hatırlayacaklardır.

Altın sarısı rengi ve göz alıcı güzellikteki çıkartmalarıyla çocukluğumuzun unutulmaz imgeleri arasına dahil olan Supra, şimdilerde yenilenerek arz-ı endam etmek için gün sayıyor. Evet, Supra’nın 2020 modeli geliyor!

Sarı rengiyle öne çıkıyor

Çıkışı merakla beklendiği için günler bir türlü geçmiyormuş gibi olsa da, gerçekten Supra’nın yeni versiyonu için sayılı gün kaldı. Nitekim geride bıraktığımız Aralık ayının başlarında aracın ön tamponunu ve farlarını gösteren bir fotoğraf gün yüzüne çıkmıştı. Şimdilerdeyse aynı modelin arka kısmını içeren bir görsel kamuoyuyla paylaşıldı.

İlk kez SupraMKV forumlarında yer alan bu fotoğrafa göre 2020 Toyota Supra‘da sarı renk tonu kullanılacak. Aralık‘ta gördüğümüz Supra’nın ön yüzüne benzer tasarım çizgileri aracın arkasına da hâkim.

Aynı forum daha önce de Toyota FT-1 konseptinin fotoğraflarını paylaşarak gündeme gelmişti. Nitekim Supra’nın arka tamponuyla FT-1‘in arka şasisi birbirine çok benziyor. Hatırlanacağı üzere bu konsept model 2014 yılının Ocak ayında ABD’nin Detroit şehrinde görücüye çıkmıştı. Evet, bundan tam 5 yıl kadar önce.

Ne zaman tanıtılacak?

Şimdiye dek 2020 model Supra’nın önünü ve arkasını gördük, hatta motorunun sesini bile duyduk. Sıkı durun, Autoblog sitesinin editörleri arabayı kullandılar bile! Ancak buna rağmen aracın resmî çıkışı halen daha gerçekleştirilmiş değil.

Neyse ki tahminler bu bekleyişin çok da uzun sürmeyeceği yönünde. Toyota, Detroit Otomobil Fuarı‘nda yeni gözdesini resmen tanıtabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version