2020 Renault Clio fiyatları için Ekim ayında paylaşım yapmıştık. Ekim ayının son günlerinde yaptığımız paylaşımda fiyatların hem giriş seviyesinde hem de üst seviyelerde bir miktar artış gösterdiğini söylemiştik.

Ana fiyatlarda önemli bir değişiklik yok gibi gözüküyor olsa da bu zamların devam etme ihtimalinin olması biraz düşündürücü bulunmuştu. Sonuçta beklenen oldu ve Kasım ayına girdiğimiz gibi aracın fiyatlarında rekor bir artış meydana geldi. Artış o kadar fazla ki rekora doğru koşan rakamlar görüyoruz.

İlginizi Çekebilir: Sen de mi Clio2020 Renault Clio Zamlandı!

2020 Renault Clio Fiyatları Ne Kadar Arttı?

Araç Ekim ayında zaten zamlı olarak satışa sunulmuştu. Gelen ek zamlar bu fiyatlar üzerine eklenen zamlar. Ekim ayında aracın başlangıç fiyatı 136.900 TL olarak açıklanmış ve 3 bin civarında bir zam gelmişti.

Kasım ayıyla beraber bu fiyat 152.900 TL olarak değişti. Zaten zam gelen araca bir ay içerisinde hatırı sayılır derecede ikinci bir zam gelmiş oldu.

Giriş seviyesi için yapılan bu zammın yüksek olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz çünkü asıl fark en yüksek paket seçeneğinde karşımıza çıkıyor. Muhtemelen oluşan kur farkı nedeniyle aracın en yüksek paketinin fiyatı 224.900 TL’den 288.900 TL miktarına yükseldi. Zaten Ekim ayında yükselmiş olan fiyatlar, Kasım ayında da bir rekor daha kırmış oldu.

Artış miktarı 64 bin TL olarak gözüküyor. Bu da 2020 Renault Clio fiyatları için tam anlamıyla rekor bir artış olduğunu gösteriyor. Fiyatlar çok ciddi bir şekilde artmaya devam ediyor. Ekim ayının sonunda gelen zam zaten üzücü bir gelişme olmuştu ama günler sonra gelen bu ikinci zam ve arada oluşan 64 bin TL gibi bir fark gerçekten can sıkıcı.

Aradaki 64 bin TL fark neredeyse ikinci bir araç parasına denk geliyor. Markanın yılbaşına kadar yeni bir zam açıklayıp açıklamayacağını bilemiyoruz. Aralık ayında yine zam gelebilir ama net bir durum ya da açıklama yok. Gelişmeleri takip edip göreceğiz. Bundan sonra gelen zamlar, seriyi ulaşılmaz kılabilir.

Share.

1 Yorum

  1. Bu fiyata zaten Clio almak yerine gider daha iyi olan Opel Corsa modelini tercih ederim daha iyi sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version