İsveç menşeli lüks otomobil üreticisi Volvo, 2020 model V60 Cross Country modelinin ABD için tavsiye edilen satış fiyatını resmen duyurdu. Buna göre araç teslimat dahil toplamda 46 bin 95 dolara satın alınabilecek. Tüm opsiyon seçeneklerini işaretleyen müşteriler içinse fiyat en fazla 60 bin dolara kadar yükseliyor.

Fakat modelin en boş paketi bile bünyesinde barındırdığı standart özellikleriyle birçok rakip araca nal toplatacak nitelikte. Bunun tek istisnası ise renk kataloğunda ortaya çıkıyor. Ücretsiz olan tek renk seçeneği Buz Beyazı. Seçenekler arasında yer alan diğer 8 rengin tamamı metalik ve ücrete tabi. Mesela Pine Grisi Metalik isimli ton için 645 dolar ek ücret ödemek gerekiyor.

Zengin donanımıyla bir adım önde

Gayet dolu olan aracın hayalet göstergesi, 9 inç büyüklüğündeki dokunmatik araç içi eğlence ekranı, anahtarsız giriş, panoramik sunroof, kör nokta izleme, şerit takip sistemi gibi gelişmiş özellikleri mevcut. 18 inçlik jantlar da buna dahil.

V60 Cross Country modelinin tek bir motor seçeneği olacak. T5 isimli 2.0 litrelik dört silindirli turbo bu güç ünitesi ise toplamda 250 beygir güç üretebilecek.

Sürekli dört çeker olan aracın arka tamponundaki egzoz uçlarını dörtlü yapmak için 285 dolar, jantlarını büyütüp 19 inç yapmak içinse 800 dolar ödeme yapılabilecek.

Hayli dişli rakipleri var

Rakipleri arasında BMW 3 Serisi Touring ve Audi A4 Allroad gibi araçların bulunduğu V60 Cross Country, pazardaki bu güçlü alternatiflere karşı şık tasarımıyla rekabet edecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version