Türkiye’nin en çok satan otomobil markası Volkswagen’in Avrupa kıtası genelinde en çok tutulan modellerinin başında hafif ticari aracı Caddy geliyor. Elde ettiğimiz son bilgiler ise Caddy’nin 5. nesil versiyonunun yolda olduğuna işaret ediyor.

Haberin fotoğrafında gördüğünüz fotoğraf, yeni kasa Caddy’e ait. Bir önceki modele kıyasla ciddi manada makyajlanacağı görülen araç sayılı gün kalan Şubat ayında tanıtılacak. Bazı pazarlarda da 2020’nin sonundan önce satışa sunulmuş olacak.

MQB platformu kullanılacak

VW’nin ürettiği hemen her yeni modelde kullanılan MQB platformu Caddy’de de tercih edilecek. Bu, aracın birçok farklı güç ünitesi seçeneğine ev sahipliği yapabileceği anlamına geliyor. Benzinli ve dizel opsiyonu alıcılar tarafından tercih edilebilecek.

ABD hariç olmak üzere dünyanın birçok yerinde satılan ve beğenilerek kullanılan aracın hem otomatik, hem de DSG şanzımanlı versiyonu yetkili bayilerdeki yerini alacak.

Caddy Cargo modeli de çıkacak

Golf ve Polo modellerinde kullanılan ön ızgara panelinin Caddy’de aynen tercih edilmesi dikkat çeken bir detay. Şuan için arka taraftan çekilmiş bir fotoğrafı elimizde olmayan modelin LED stop lambalarına ev sahipliği yapması kuvvetle muhtemel. Bir diğer önemli detay ise aracın tavanında kullanılan panoramik sunroof. Bu, kabin içine daha fazla gün ışığı girmesini sağlayacak.

Aile tipi kullanıcılar standart Caddy’den yana tercihte bulunabilecekler. KOBİ ve diğer işletmeler ise Caddy Cargo modelini satın alıp geniş iç hacimden faydalanmış olacaklar.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version