Bir dönem en ucuz SUV modellerinden biri olarak anılırken şimdileri fiyatları uçan Dacia Duster yeni model yılı ile güncellendi. ÖTV değişikliği, pandemi sonrası gelen zamlar derken zaten bu SUV modelinin fiyatı da 300 bin TL’ye kadar dayandı. 2021 Dacia Duster modellerinin fiyatı da bu noktada çok merak ediliyordu.

Acaba döviz konusunda yaşanan düşüşler aracın fiyatını etkileyecek mi derken yeni model yılının satış fiyatı açıklandı.

2021 Dacia Duster Fiyatı Nasıl?

Listede ilginç detaylar var. Birinci olarak söylemek istediğim yeni model yılında sadece tek bir aracın satışa çıktığı. Tek bir paket seçeneği satışa sunulurken, bu paketin Prestige 1.3 Tce 150 beygir 4X4 modeli olduğunu görüyoruz.

İlginç olan kısım şu ki bu modelin 2020 yılı fiyatı 197.100 TL. Aynı paketin 2021 modeli ise 196.000 TL olarak listeleniyor. 2021 Dacia Duster için yapılan indirimle beraber fiyatların düştüğü düşünülüyor.

Şimdilik yeni model yılı için açıklanan tek paket seçeneği bu gibi gözüküyor. Resmi siteden baktığınızda henüz diğer paketler için belirlenmiş olan bir fiyat olmadıüğını açıkça anlıyoruz.

Bu versiyonlar için de fiyat açıklamasını bekliyoruz çünkü dediğimiz gibi yeni gelen 2021 model yılında fiyatın bir tık düşmüş olduğu gözüküyor.

Şimdi diğer paket seçenekleri için açıklanacak fiyatları beklemek gerekiyor. Belki de bu modeller için fiyatın daha da düştüğünü görmek mümkün olabilir. Yeni fiyatlar açıklandığı zaman, bu fiyatlar için de detayları paylaşacağız.  

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version