2021 Skoda Octavia fiyatları için açıklama yapıldı. Aslında ilk fiyat açıklaması Ocak ayında yapılmıştı. 2020 model yılı için geçerli, Ocak ayında duyurulan fiyatlar üzerinden bir miktar indirim de yapılmıştı. Yılın ilk ayında gelen indirimden sonra şimdi ise zam haberi geldi.

Zam miktarı yüksek mi derseniz yüksek. 2020 model yılına göre fark var mı derseniz o da var. Peki yeni fiyatlar nasıl?

2021 Skoda Octavia Şubat Ayı Fiyatları Nasıl?

Ocak ayında ilk açıklanan fiyatlar için giriş modeli 299.900 TL olarak duyurulmuştu. Giriş modeline özel olan bu fiyatlar, bir üst pakette ise 325.000 TL civarındaydı. Yapılan güncelleme sonrasında ise giriş modeli için fiyat 324.900 TL oldu. 25 bin TL gibi bir fiyat farkının oluştuğunu görmekteyiz.

Model yılı 2021 oluyor ama buna karşın 25 bin TL ek bir ücret ödemek gerekiyor. Döviz kurunun da düştüğünü düşünecek olursak bu zam miktarının biraz yüksek kaldığı yorumunu yapabiliriz.

Giriş modeli için geçerli olan bu artış en üst pakette daha çok hissediliyor. En yüksek paket seçeneğinde 339.700 TL gibi bir fiyat vardı. 2021 model yılında ise bu fiyat 374.900 TL olmuş durumda. En yüksek pakette 35 bin TL’nin üzerinde zam söz konusu. Yeni fiyatlar Şubat ayında geçerli olarak kalacak.

Şubat ayından sonra fiyatların değişmesi durumu olabilir. Belki de döviz kurunun olumlu seyrine devam etmesi aracın fiyatlarının düşmesine neden olabilir kim bilir. Unutmadan şunu da ekleyelim ki 2020 model yılını almak isteyenler için 2020 model yılı satışları da devam ediyor. 2020 model araçları, zamsız haliyle, yani Ocak ayında açıklanmış olan fiyatları ile alabiliyorsunuz. Sonuçta model yılı farkı söz konusu olmuyor.

Share.

1 Yorum

  1. yıllar önce Türkiyede alt gelir gurubuna hitap eden en ucuz araba skoda yerli araba egeanın 2 katından daha fazla herkes çıldırır bu gidişle.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version