Köklü bir geçmişe sahip olan İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, önümüzdeki Haziran ayında tam 110 yaşına basacak. Bu çok önemli kilometre taşını kutlamak için firma 2020 Giulia sedan ve Stelvio SUV modellerinin yenilenmiş, özel versiyonlarını görücüye çıkaracak. Alfa Romeo’dan beklendiği üzere yapılan ufak dokunuşlarla Giluia ve Stelvio Quadrifoglio’nun daha tarz sahibi ve sürmesi eğlenceli hale gelmesi sağlanacak.

İlk kez 1970 model Alfa Romeo Montreal V8’de kullanılan Montreal Yeşili isimli renk tonu her iki arabada kullanılacak. Bunun yanı sıra Alfa, yine vintage temalı üç ayrı renk tonunu da müşterilerin beğenisine sunacak. Eğer yeşil rengi sevmiyorsanız 2020 Giulia ve Stelvio’yu 6C Villa d’Este Kırmızı and GT Junior Orca isimli tonlarda sipariş edebilmeniz mümkün.

Özel renk tonları haricinde araçların dış görünümünde yapılan değişiklikler yenilenen LED arka stoplar ve Stelvio SUV’da kullanılan yeni 21 inç büyüklüğündeki jantlar ile sınırlı. Giulia ise halen daha pazardaki en sportif görünümlü sedan olmayı sürdürüyor. Fakat asıl yenilikler iç alanda gerçekleştirilmiş.

Alfa Romeo her iki modelde yeni direksiyon simidi, yeni vites topuzu ve 8.8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranla birlikte daha kaliteli döşeme malzemeleri kullanmış.

Bu arada parasını ödeyen müşteriler Akrapovič üretimi çift modlu, karbon fiber uçlu titanyum egzoz sistemini de satın alabiliyorlar. Alfa Romeo Giulia veya Stelvio modellerini almayı düşünenlerin bu seçeneği değerlendirmesi tavsiye edilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version