Mercedes, Nissan, Jaguar Land Rover… Şimdilerde bu markaların yanına bir de Mitsubishi’yi eklemek gerekiyor. Çünkü Japon otomobil markası da artık adı geçen üreticiler gibi Özel Araç Operasyonları birimini kurarak müşterilerin özel ihtiyaçlarına cevap vermeye başlamış bulunuyor.

SVP olarak da kısaltılan yeni Özel Araç Operasyonları biriminin son şaheseri ise Mitsubishi’nin L200 pikap modelinin modifiye edilmiş hali Barbarian SVP II oldu. Elmas siyahı ve metalik atlantik grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunulan Barbarian SVP II, hayli göz alıcı bir tasarıma kavuşmuş durumda.

Stok L200 modelinde var olan ekipmanların aynen kullanıldığı Barbarian modelinde 17 inçlik siyah ve turuncu renklerden oluşan jant tercih edilmiş. BF Goodrich marka A/T lastiğin kullanıldığı jantların kolları ise hayli kalın.

Öte yandan yeni SVP ızgaraya ve kasanın üzerinde yer alan tavan kuşağının şık tasarımına da siyah ve turuncu renkler hakim. Buna ek olarak yeni sis lambası halkaları, ön ve arka lambaları saran kaplama, kapı tutacakları, arka bagaj kapağı gibi parçalara da turuncu renginin hoş bir hava oluşturduğu görülüyor.

Öte yandan Mitsubishi’nin SVP birimi arabanın iç dekorasyonuna da müdahale etmeyi unutmamış. Turuncu tonların yer aldığı iç döşemede kullanılan paspaslarda da turuncu rengi ve özel SVP damgalarını görebilmek mümkün. 

İngiltere’de 29 bin 830 Sterlin karşılığında satış sunulan aracın değeri 167 bin TL‘ye denk geliyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version