Bugüne dek hakkında çeşitli söylenti ve sızıntı kaynaklı haberlerin gündeme geldiği Audi’nin yeni S7 Sportback modeli oldukça ilginç bir yerde ortaya çıktı! Danimarka‘nın Kopenhag şehrindeki bir otoparkta görüntülenen Audi S7 Sportback‘in fotoğrafları, yine Danimarkalı bir otomobil blogu olan Pro-Street tarafından paylaşıldı.

Standart A7 modeliyle kıyaslandığında, S7’de arka tamponun köşelerinde konumlandırılmış yeni yuvarlak egzoz çıkışları ve arka difüzör ilk etapta göze çarpıyor. Sürüş asistanı yazılımlarına ait çeşitli sensörler de arka tampondaki yerini almış durumda. Keza arka stop lambalarının uçtan uca uzanması da araca şık ve agresif bir görünüm kazandırmış.

İç kabinden ses seda yok

Ne yazık ki çekilen bu fotoğraflarda aracın iç hacmi ve kabin görünümüne dair herhangi bir ipucu yer almıyor. Ancak iç dizaynın standart A7 modeliyle birebir aynı olması kuvvetle muhtemel. S7’de farklı olarak daha sportif koltukların kullanılması da ihtimal dahilinde.

Motoruyla ilgili çeşitli söylentiler var

Resmî olarak bir açıklama yapılmadığı için S7’de kullanılacak güç ünitesi hakkında fikir sahibi değiliz. Ancak araçta Porsche Panamera 4S‘te kullanılan 2.9 litrelik 440 beygir güç üretebilen biturbo V6 motorun yer alacağına dair çeşitli söylentiler var. Eğer bu doğru çıkarsa Audi S7 Sportback 0’dan 100 km/s’ye 4.5 saniyede çıkabilir. Bu da gayet iyi bir değer.

Bir diğer ihtimal de 4.0 litrelik 460 beygir gücündeki V8 motorun kullanılacağı yönünde.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version