Bundan iki buçuk yıl kadar önce ilk kez test edilirken görüntülenen, tamamen sıfırdan geliştirilen yeni 2020 Bentley Flying Spur modelinin çıkışına sayılı günler kaldı.

İngiltere’nin Crewe şehrinde faaliyet gösteren Bentley’in medya ekibi, sedan modelinin bu yıl sonunda piyasaya sürüleceğini gösteren yeni bir teaser filmini kamuoyuyla paylaştı.

Şuan için elimizde Flying Spur‘un ne zaman satışa sunulacağına dair net bir tarih yok. Fakat lüks sedan modelinin Eylül ayında Almanya’da düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’na damga vurması söz konusu olabilir. Veya kim bilir, Bentley belki de modelin tanıtımını internet üzerinden yapılacak bir canlı yayınla da gerçekleştirebilir.

Tasarım tarafında ‘devrimsel’ bir değişiklik yok

Bundan önce yayınlanan ilk teaser sadece bir fotoğraftan oluşuyordu, fotoğrafta da sedan modelinin silüetinden başka bir şey yer almıyordu. Bentley’in diğer modellerinden aşina olduğumuz karakteristik çizgileri görmemizi sağlayan bu fotoğrafta aracın uzun kaputu dikkat çekiyordu.

Bunun dışında Flying Spur’da devrimsel nitelikte bir tasarım değişikliğinden bahsedebilmek mümkün değil. Continental GT ile benzer hatları paylaşan aracın yeni teaser videosunda uçan “B” logosunu görmek ise kesinlikle heyecanlandırıcı bir detay olmuş. Kanatların elektrikle aydınlanabilmesi de güzel bir diğer detay.

Performansıyla öne çıkıyor

Çift turbolu 6.0 litrelik W12 motora ev sahipliği yapması planlanan araç Audi A8, Continental GT ve Bentayga ile aynı güç platformunu paylaşacak. En az 600 beygirlik güce sahip olacağı belirtilen Flying Spur’un plug-in hibrid motorlu versiyonunun çıkması da ihtimal dahilinde.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version