BMW’nin ikonik serisi olan M serisinin yeni modeli BMW M5 2018 versiyonu bilindiği gibi yarın akşam düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacak. BMW’nin baştan aşağı yenilenen M5 2018 modeli tanıtım öncesinde tüm özellikleri ve görüntüleriyle sızdırıldı.

BMW’nin geçtiğimiz günlerde tanıtım videosu yayınlanan BMW M5 2018 modeli tanıtımına bir gün kala her şeyiyle sızdı. 2018 model BMW M5 ile birlikte kalıpları yıkmayı hedefleyen BMW yeni M5’i ilk defa dört çekişli bir yapı üzerine kuruyor.

Yarın tanıtımının öncesinde gelmesi beklenen M5 sızıntısı bir gün önceden geldi ve yenilenen M5 tamamen sızdırılmış oldu. Ortaya çıkan M5 sızıntısıyla birlikte M5 2018’in gerek iç tasarımı gerekse dış tasarımıyla ilgili tüm merak edilenleri cevaplıyor.

Gücün Zirvesi BMW M5 2018!

Her zamankinden daha güçlü özelliklerle karşımıza çıkan BMW M serisi son harikası BMW M5 2018 ile birlikte M serisi deyim yerindeyse yeniden doğuyor. 4.4 litrelik sekiz silindirli motoruyla 600 beygir güce ulaşan ve 700 Nm torka sahip olan MB 2018’in motoruyla asfalt üzerinde süzülecek. Sızdırılan fotoğraflara bakıldığında hayranların beklediği gibi bir hat üzerinde tasarımın ilerlediği görülüyor. Aracın tasarımında sürpriz bekleyen kullanıcıların hayalleri ise bu tasarımla birlikte sona eriyor.

Ön tasarımında asil BMW tasarımını devam ettiren 2018 model BMW M5 krom detaylı böbrek ızgarasıyla eskisinden çok daha çekici görülüyor. Yeni ön tasarım önceki modellere göre daha büyük bir hava girişlerine ev sahipliği yapıyor ve bu ön tasarım sportif bir tamponla destekleniyor.

Arka tarafta yer alan dörtlü egzoz çıkışı ve aynı şıklıktaki difüzör ile tamamlanan arka tasarım BMW M5’in şıklığına şıklık katan detaylar olarak göze çarpıyor. BMW’nin dış tasarımında sağladığı çekicilik aracın içine de taşıyor. Üç kare şeklinde ortaya çıkan BMW M5 2018’in kokpiti alışılagelmiş M serisi direksiyonu içinde barındırıyor. Yeni BMW M5 2018’de ayrıca M serisiyle özdeşleşen tasarıma sahip vites topuzu ile pedallar bulunuyor.

Teknolojiyle paralel olarak gelişen yeni nesil 5 serisi multimedia ekranıyla gelen M5 2018’de bu ekranın M güncellemesi aldığı görülüyor. Tanıtımının yarın gerçekleşeceği M5 2018’in tanıtımında sürpriz bir gelişme yaşanıp yaşanmayacağını ise sitemizden takip edebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version