BMW 2021 model 5 Serisi, M5 ve M5 Competition modelleri için M Performance parça kataloğunu görücüye çıkardı. Alman otomobil üreticisinin performans tutkunu araç sahipleri için geliştirdiği bu ürünler yeni nesil 5 Serisi sedan araçlarıyla birebir uyum sağlıyor.

Gerek iç, gerekse dış görünümü güzelleştiren ve araca değer katan bu performans odaklı bileşenler BMW M GmbH tarafından tasarlanmış.

Bavyeralı lüks otomobil üreticisinin açıklamasına bakılırsa M Performance aksesuarları makyajlı kasa 5 Serisi’nin çıkışının hemen ardından siparişe açılacak. Öte yandan Ağustos ayı içerisinde dileyen M5 ve M5 Competition sahipleri, M Performance parçalarını sipariş edebilecekler.

Dış görünüm parçalarına baktığımız zaman BMW tasarımcılarının ağırlıkla karbon fiber kullanmış olmaları gözden kaçmıyor. M Performance ön tampon, karbon fiber ızgara (parlak siyah renkli versiyonu da var) ve arka spoyler gayet şık gözüküyor.

Ayna kapakları, arka difüzör, egzoz uçları, marşpiyeller de M Performance kataloğundaki yerini almış durumda. Bu parçalarda sıklıkla “M” markasıyla özdeşleşen mavi, lacivert ve kırmızı renk tonu tercih edilmiş.

19/20 inç alaşımlı jantların yanı sıra dizel 5 Serisi modelleri için M Performance egzoz sistemi de katalogda mevcut. 19 inç M Performance frenleri, karbon fiber motor kapağı, spor pedal seti ve daha hızlı viraj dönmeye elverişli coilover süspansiyon kiti ise cabası. Dileyen müşteriler direksiyon ve F1 vites setini de M Performance kataloğundan seçip uyumlu araçlarında kullanmaya başlayabilecekler.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version