Söz konusu lüks otomobiller olduğu zaman akla gelen ilk yerler genellikle Batı ülkeleri olur. Ancak bir Ortadoğu emirliği olsa da Dubai bu noktada kesinlikle atlanmamalı. Bugatti gibi lüks otomobillerin polis aracı olarak kullanıldığı bu destinasyonun bir diğer avantajı, benzin fiyatlarının inanılmaz derecede ucuz olması. Hal böyle olunca V12 motorlu bir canavarın maliyeti, herhangi bir aile otomobilinden pek de ucuz olmuyor.

Dubai sokaklarında karşınıza çıkabilecek lüks araçların kaynağını merak ediyorsanız, Deals on Wheels adını taşıyan lüks oto galerisine bir göz atmanızda fayda olabilir. Ferrari ve Maserati‘den tutun, Porsche‘a kadar onlarca lüks süper arabanın bulunduğu bu galerideki araçların toplam değeri 45 milyon doları geçiyor.

Aşağıda videosunu izleyebileceğiniz Mohamed Redha Abdullah isimli genç adam, Deals on Wheels isimli bu galerinin sahibi. Dünyanın en büyük süper araba satıcısı olmanın hep hayallerini süslediğini söyleyen Mohamed, galerisinin 45 milyon doları aşan toplam değeriyle bu hayalini gerçekleştirmiş gibi gözüküyor.

An itibariyle satılan 100’den fazla süper araba var

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Rolls-Royce, McLaren ve Aston Martin başta olmak üzere çeşitli lüks otomobil markalarına ait 100’den fazla süper araba an itibariyle Deals on Wheels‘te satışa sunulmuş durumda. Buna 1,4 milyon dolara satılan Porsche 918 ve 1,9 milyon dolara satılan Ferrari Enzo da dahil. En son Ferrari’nin LaFerrari modeli 3 milyon dolara satılmış!

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version