ABD’li otomobil üreticisi Cadillac, 2019 model Escalade’in Sport Edition isimli yeni sürümünü tanıttı. Siyah aksanlı renk tonlarına sahip olan premium lüks SUV‘un dış görünüşü kesinlikle büyüleyici bir güzelliğe sahip.

Üstelik Sport Edition paketini Luxury, Premium Luxury ve Platinum modelleri olmak üzere 3 ayrı varyantta satın alabilmek de mümkün. Arabanın ön ızgarası, pencere kenarları, yan çıta ve marşpiyellerine hakim olan parlak siyah renk gerçekten de harika gözüküyor.

420 beygir güç üretebiliyor

Sport Edition sürümünde standart olarak tercih edilen jantlar 22 inç büyüklüğünde. “Gece yarısı grisi” renkli jantlar ve parlak siyah renkleri hesaba katmazsak Sport Edition’da yer alan diğer tüm donanımlar, geri kalan paketlerle aynı. Bu da Sport Edition olan tüm Escalade’lerde 420 beygir güce sahip 6.2 litrelik V8 motorun yer aldığı anlamına geliyor.

Farklı seçenekler mevcut

Escalade alıcıları iki çeker veya dört çeker versiyonlarından istedikleri herhangi birini tercih edebiliyorlar. Her iki seçenekte de araba 0’dan 100 km/s hıza 6 saniyenin altında çıkabiliyor. Keza Escalade modellerinde Cadillac’ın en son geliştirdiği kullanıcı deneyimi sistemi de yerini almış durumda. Bu, arabaların akıllı telefonlarla bağlantı kurabilmesini sağlıyor.

Fiyatı el yakıyor

Ön koltuklarında ısıtma ve soğutma sisteminin bulunduğu Escalade‘in arka koltuklarında sadece ısıtma özelliği mevcut. Deri kaplama direksiyonun da ısıtma fonksiyonuna sahip olduğunu belirtmekte fayda var. 16 hoparlörden oluşan Bose Centerpoint ses sistemi ve 12.3 inç büyüklüğündeki araç içi eğlence ekranı ise cabası.

84 bin 790 dolara satılan Escalade’in Sport Edition paketini satın almak isteyenlerin 2 bin 700 dolar daha ek ücret ödemeleri gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version