Hatırlanacağı üzere Volvo bundan çok da uzun olmayan bir süre önce aylık belli bir abonelik ücreti karşılığında araç kullanımını sağlayan hizmetini devreye almıştı. Care by Volvo adı verilen bu servis kapsamında müşteriler, her ay düzenli ödeme yaparak 2 yıllık bir sözleşmeye imza atıyor ve her 2019 model Volvo XC40‘larına kavuşabiliyorlardı.

Bahsi geçen abonelik kapsamında sürücüler sadece aylık ödemelerini yapıp araçlarına yakıt almakla yükümlüler. Geriye kalan sigorta, vergi ve periyodik bakım ücretleri Volvo tarafından karşılanıyor.

Lansmanının yapılmasının üzerinden henüz 4 ay kadar geçmiş olmasına rağmen Volvo’nun bu hizmetine olan ilgi o kadar fazla oldu ki, 1 senede ulaşılması beklenen abonelik sayısına sadece 4 ay içinde ulaşıldı.

Aylık ücreti 600 dolar

An itibariyle sadece ABD’de aktif olarak pazarlanan Care by Volvo hizmetinin aylık ücreti 600 dolar. Bunun karşılığında müşterilere 35 bin dolar değerindeki sıfır kilometre XC40 teslim ediliyor. Sigorta, bakım, çekici, 7/24 konsiyerj hizmetinin dahil olduğu abonelik ücreti başlangıçtan bu yana 50 dolar zamlanmış olmasına rağmen Volvo tutkunlarının ilgisini çekmeye devam etti.

Bu arada 2019 S60 T6 R-Design sedan modelini kullanmak isteyen müşterilerin aylık 850 dolarlık bir ücreti gözden çıkarmaları gerekiyor.

XC40 için sıraya girdiler

Care by Volvo o kadar başarılı oldu ki, XC40 crossover modeline bu abonelik yöntemiyle sahip olmak isteyenler uzun bir bekleme listesi oluşturdular. Öyle ki tahmini teslimat süreleri 2019’a kadar uzamış durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version