Türkiye’ye rallide takımlardaki ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandırarak adını tarihe yazdıran Castrol Ford Team Türkiye, organize edilen etkinlikle şampiyonluğu kutladı.

Castrol Ford Team Türkiye’de Kutlama Vakti!

Kutlamaya, Ford Otosan ve Castrol yönetiminin yanı sıra takımın en büyük destekçileri olan sponsorlar, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Serkan Yazıcı, Türk otomobil sporları camiasının önde gelen isimleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Avrupa Ralli Şampiyonluğu’nu kazanan ekipler ve harika bir sezon geçiren Fiesta Rally Cup ekipleri şampiyonluk gecesinde ödüllerine kavuştular.

Motor sporları için yaptıkları uzun soluklu yatırımlar doğrultusunda böylesi gurur verici sonuçlar görmenin paha biçilemez bir başarı olduğunu vurgulayan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, şunları söyledi:

Türkiye ve yurtdışında sayısız başarılarla dolu 20 yılı geride bırakan Castrol Ford Team Türkiye’nin son olarak 2017 yılında “Avrupa Takımlar Şampiyonu olmasını büyük bir sevinçle karşıladık.

Bugüne kadar Türkiye’de motor sporları tarihinde elde edilmiş en büyük başarının mimarı oldukları ve motor sporlarına yeni bir ivme kazandırdıkları için kendilerini tebrik ediyorum.

Diğer yandan Castrol Ford Team Türkiye’nin en önemli destekçilerinden biri olarak, yaptığımız yatırımların ve bu yolda harcanan emeklerin güzel sonuçlar vererek, ülkemiz motorsporlarına katkıda bulunması son derece anlamlı.

Ford Otosan olarak Türk sporcuların uluslararası alanda rekabet güçlerini geliştirmelerine vesile olmak ise bizim için gurur verici.

Castrol Ford Team Türkiye ekibi aynı zamanda çok önemli bir iş ortağımız, birlikte yakaladığımız bu sinerji ile çok daha büyük başarılar elde edeceklerine yürekten inanıyorum.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version