Sıfır kilometre araba satın alırken yetkili satış noktalarını ziyaret ederek test sürüşü yapmak, son kararı verme aşamasında inanılmaz derecede etkili olabiliyor. Dört teker üzerinde giderken arabayla alakalı ilk izlenimlerini oluşturan araç sahipleri, ilerleyen dönemde de bu deneyimi kolay kolay unutamazlar. Ancak Çin’de yaşayan bir kadın BMW’nin SUV modeli X1‘le çıktığı test sürüşünü bir ömür boyu unutamayacağa benziyor.

Her şey fren yerine gaza basınca oldu

Çin medyasında geniş yer bulan habere göre ismi açıklanmayan kadın sürücü, X1’le çıktığı test sürüşünü tamamladıktan sonra yetkili satış noktasının park alanına geldi. Bu esnada BMW’yi yanaştırırken frene basmak yerine gaz pedalına kökleyen şoför, istemeyerek de olsa çıktığı test sürüşünü adeta çarpışma testine dönüştürdü.

Yaşanan olayın devamı için aşağıda yer alan kamera kaydını izleyebilirsiniz. Bayi çalışanları kendi işleriyle meşgulken kendi arabalarının birden galeriye dalmasıyla neye uğradıklarını şaşırırken görülüyorlar.

Çin‘in Güney bölgesindeki Guangzhou eyaletinde gerçekleşen olayda BMW X1 binanın sütununa çarparak kısa süreliğine duruyor. Tam “Her şey bitti” derken şoförün gaz pedalından ayağını çekmediği anlaşılıyor ve araba iyice bayinin içine dalıyor. Bu kötü macera mavi renkli arabanın yetkili satış noktasının duvarına çarpmasıyla sona eriyor.

X1’in haşat olması üzücü, ancak sürücünün ve iş başındaki satış elemanlarının kazayı burunları bile kanamadan atlatması sevindirici. Kazanın ardından sürücü tüm sorumluluğu üstlendi, an itibariyle aracın hasarı sigorta şirketi tarafından hesaplanıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version