Şu sıralar Mercedes Benz yıldızını taşıyan bir kamyonet sahibi olmak isteyenlerin önündeki tek seçenek X-Class modeli. Aslında bu araç hiç de fena sayılmaz, özellikle de V6 turbo dizel motora ev sahipliği yaptığını hesaba katarsak. Fakat X-Class’a dair bilinmeyen en önemli detaylardan biri, bu aracın Nissan Navara ile aynı platform üzerine yükseldiği gerçeği. Bu yüzden süspansiyonları ne kadar iyi olursa olsun X-Class’ın çok da konforlu olmadığı pekala söylenebilir.

Bu noktada kamyonet modeli arayışında olan, ancak herhangi bir kamyonet kullanmak istemeyenlere de güzel bir alternatif önerimiz var. Almanya menşeli modifikasyon şirketi Binz tarafından E-Class Wagon’dan kamyonete çevrilen dört kapılı kamyonet ile tanışın!

69 bin 500 dolara satılıyor

Klasik otomobil satışlarıyla bilinen ABD’li Hyman Ltd. isimli müzayede evi tarafından satışa çıkarılan ve 69 bin 500 dolar fiyat etiketine sahip olan E-Class modeli, lüks sedan modelinde bulacağınız konforu kamyonet sürerken yaşama imkânı sunuyor.

Türünün tek örneği olan araç, fabrikadan 2000 yılında ayrılan station wagon formundaki E3320’den kamyonete dönüştürülmüş.

İç döşemeleri bej renginde olan modelin kondisyonu gerçekten harika. 20 yıl gibi uzunca bir süre geçmiş olmasına rağmen henüz 32 bin 190 kilometredeki aracın station wagon’dan kamyonete dönüşümü kusursuz yapılmış, sütunların mukavemeti korunmuş.

Kaputunun altında standart olarak M112 3.2 litrelik V6 motorun bulunduğu araçta 5 ileri otomatik vites kullanılıyor. Fiyatı biraz tuzlu olsa da kesinlikle hak ettiğini söyleyebiliriz.

Share.

3 yorum

  1. bu bizim eski amerikan arabalarını kesip uzatma işlemine benzemiş eski haber gibi geldi mersonun farları eski tip

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version