Magazin dünyasının önde gelen isimleri tarafından kullanılan lüks otomobillerin açık artırmayla satışa çıktığına zaman zaman şahit oluyoruz. Şimdilerde ise ünlü İngiliz futbolcu David Beckham’ın kullandığı Aston Martin AMV8 Volante modeli, Auto Trader sitesi tarafından satışa sunuldu. Ancak bu kez araç açık artırmayla değil, sabit bir fiyat üzerinden satışa çıktı.

Neredeyse ilk günkü kondisyonunda

Tertemiz kullanılan bu nostaljik otomobil koyu kırmızı renkte. İç döşemelerinde krem rengi derinin kullanıldığı araçta X Pack motoru yer alıyor.

5 ilere manuel vitesin bulunduğu araba 432 beygir gücünde. Kaputun altında yatan V8 motor ise 0’dan 100 km/s hıza yalnızca 5.2 saniyede çıkabiliyor. Aracın yapabileceği maksimum hız ise 270 km/s olarak belirtiliyor.

İçi dışı tertemiz olan aracın ilk günkü kondisyonunda olduğu söylenebilir.

Magazin gazetecilerinin aşina olduğu bir araç

İngiliz paparazzileri Beckham’ın çok sevdiği bu arabayı yakından tanıyor. DB1001 şeklindeki özel plakasıyla sık sık gazete ve internet sitelerinin magazin sayfalarına konu olan araçla Beckham çok defa Londra’nın batı taraflarında gezinirken kameralara yakalanmıştı.

15 yıl boyunca Beckham’da kaldı

Beckham bu çok özel Volante modelini 2018’de satmadan önce 15 yıl boyunca elinde tuttu. Öyle ki ünlü futbolcu Real Madrid’de oynarken dahi aracını yanından ayırmamak için İngiltere’den İspanya’nın Madrid şehrine yanında götürdü.

445 bin Sterlin yani yaklaşık 3 trilyon 813 bin Türk Lirası’na satışa çıkan ve yalnızca 78 adet üretilen AM8 Volante, an itibariyle yeni alıcısını bekliyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version