Kendini sıkı bir Tesla hayranı olarak niteleyen ve hep elektrikli otomobil modelinin arkasındaki isimle tanışmak isteyen kanser hastası Matthew Chan, nihayet Elon Musk ile buluştu.

Kanser hastasının dileği gerçeğe döndü ve ABD’de tedavi gören Chan, geçtiğimiz Çarşamba günü Tesla’nın Kaliforniya’daki fabrikasında gezintiye çıktı. İşin güzel yanı şu ki, Chan’i umduğundan daha fazlası da bekliyordu: Tesla’nın arkasındaki dahi isim Elon Musk ile buluşmak!

Fabrika gezisi esnasında Tesla’nın tasarım departmanından yöneticilerle tanışmayı hedefleyen Chan, şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Elon Musk ile karşılaştı ve kısa süreli de olsa keyifli sohbet etme imkanı buldu.

Her şey Ocak ayının başında başladı

Musk ile Chan’i buluşturmaya giden süreç, kanser hastası Chan’in yakın arkadaşı Alan Miller, Tesla’nın kullanıcı forumlarına aşağıdaki mesajı yazmasıyla başladı:

Sacramento’da radyoloji çalışan olan, üç çocuk sahibi, tıp fakültesinden en yakın arkadaşım Matthew Chan’a dördüncü aşama kolon kanseri teşhisi konuldu. İki ayrı Tesla aracına sahip olan Chan’in en büyük hayali, Tesla markasının CTO’su JB Straubel ve tasarım biriminin başındaki isim Franz von Holzhausen ile buluşmak.

 

Bu mesajın forumda yayınlanmasıyla birlikte birçok Tesla sahibi kullanıcı, şirketin Chan’in bu hayalini gerçeğe dönüştürmesi için kampanya düzenledi. Tesla’nın Chan’i fabrika gezisine davet etmesiyle birlikte bir kanser hastasının daha dileği gerçekleşmiş oldu. Öyle ki Chan, Elon Musk ve von Holzhausen’le de baş başa vakit geçirebildi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version