Fiat’ın crossover segmentindeki temsilcisi 500X, S-Design adı verilen özel bir versiyona daha kavuştu. Bakır renkli 500 logosuna ev sahipliği yapan araçta tamamen LED’den oluşan ön aydınlatmalar standart olarak bulunuyor. Cross paketini satın alanlar ise Alpi Green ismindeki yeşil mat renkle arabalarını kullanabiliyorlar.

Tercih edilebilecek diğer renk seçenekleri arasında Gelato White, Cinema Black ve Moda Grey yer alıyor. İsimlerinde de anlaşılacağı üzere bu renkler beyaz, siyah ve grinin farklı tonlarını temsil ediyor. Ancak renk ne olursa olsun, tavandaki barlar hep siyah renkte. Karartılmış camlar ve bronz renkli yan aynalar da cabası.

Donanım seviyesi gayet yüksek

Techno deri ile kaplanan direksiyon simidi fonksiyonel özelliğe sahip. Çift USB çıkışının bulunduğu araçta 3.5 inçlik TFT hayalet kadran, hız sabitleyici, elektronik el freni gibi modern bir aracın olmazsa olmazı donanımlar 500X S Design‘deki yerini almış vaziyette.

S-Design etiketini taşıyan 500X Cross’ta Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özelliklerini destekleyen 7 inç büyüklüğündeki Uconnect dokunmatik araç içi eğlence sistemi bulunuyor. Sürüş yardımcısı teknolojiler arasında ise trafik levhası tanımlayıcı, hız önerici ve şerit takip sistemi var.

Farklı motor tipleriyle geliyor

3 benzinli ve 3 dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan 500X S-Design isteğe göre manuel veya otomatik şanzımanla tekerleklere güç aktarabiliyor.

En düşük hacimli 1.0 litrelik motor 120 beygir güç üretirken, 1.3 FireFly Turbo‘da bu değer 150 beygire kadar çıkabiliyor. 110 beygir güç üretme kapasitesine sahip 1.6 litrelik E-torq da listede yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version