Bentley’in yeni nesil Flying Spur modeliyle ilgili merak edilen birçok detay nihayet netlik kazandı. Bu detayların başında aracın 11 Haziran tarihinde görücüye çıkacak olması yer alıyor. Öte yandan Flying Spur modeli Bentley’in geliştirmiş olduğu en son sürüş teknolojilerine de ev sahipliği yapacak.

Yeni nesil teknolojiyle geliyor

Şirketten yapılan açıklama lüks sedan modelinin arka tekerleği de manevra yapabilen ilk Bentley modeli olacağı yönünde. Diğer markaların ürettiği modellerden aşina olduğumuz bu teknoloji, ön tekerleklerle birlikte arka tekerin de hareket etmesini sağlayacak.

Düşük hızlarda daha iyi manevra yapabilme yeteneği kazanan Flying Spur’un arka tekerlekleri, ön tekerleklerin tam zıttı yönde dönecek. Yüksek hızlara çıkıldığı zaman ise arka ve ön lastikler eş yönde hareket edecek, böylece aracın yolda daha stabil gitmesi sağlanacak.

Diğer Bentley’lerin özelliklerine sahip

Mevcut diğer bazı Bentley modellerinde olan çoğu özellik aynen Flying Spur’daki yerini de alacak. Sürekli dört çeker sistemine sahip olan araç, ön tekerlekler kaymaya başlayana kadar üretilen gücün tamamını arka tekerleklere aktaracak. Bentley Dinamik Sürüş süspansiyonu ve anti-roll barlarının ayarı ise 48 voltluk elektriklik sistemiyle düzenleniyor.

Dış görünümü göz alıcı bir güzelliğe bürünen Flying Spur’ın fiyatı ve hangi ülkelerde, ne zaman satışa sunulacağı henüz açıklanmadı. Detaylar için web sitemizi takip etmeyin unutmayın, çünkü daha fazla bilgiyi elde eder etmez sizlerle paylaşıyor olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version