ABD’li otomobil üreticisi Ford’un üzerinde çalıştığı modellerden en çok merak edileni kuşkusuz baştan aşağıya yenilenen Bronco. Koronavirüs salgını nedeniyle çıkışı ertelenen araba için belirlenen ikinci tanıtım tarihi O. J. Simpson’un doğum tarihiyle denk gelmesinden ötürü bir kez daha ertelenmişti.

Şimdi ise takvim yaprakları 13 Temmuz gece saat 03:00’ü gösterdiğinde Bronco’nun tanıtımı gerçekleştirilecek. Ancak ilk başta ABD’nin Detroit şehrindeki Kuzey Amerikan Uluslararası Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacaktı. Ancak malum, salgına karşı alınan önlemler kapsamında tüm fuarlar iptal edilmişti.

Disney ile işbirliğine gidildi

Ford katılıma kapalı düzenlenecek olan lansmanı daha geniş bir izleyici kitlesine ulaştırmak ve Bronco’nun bilinirliğini artırmak için Disney’le anlaşmaya varmış durumda. Buna göre Ford ve Disney, yenilenen Bronco’nun tanıtımını Disney’in karasal, kablo ve dijital yayın platformlarını takip eden izleyicilere ulaştıracak.

Ayrıca 13 Temmuz tarihinde 3 adet 3 dakikalık kısa reklam filmleri ABD’nin önde gelen TV kanallarından ABC, ESPN ve National Geographic’te gösterime girecek. Öte yandan Ford da şirkete ait kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden Bronco’ya dair çeşitli paylaşımlarda bulunacak.

Sipariş alımına 13 Temmuz’da başlanacak

Ford ve Disney’in gerçek zamanlı olarak Bronco’nun tanıtımını milyonlara ulaştıracak olması, Disney için bir ilk. Üstelik Disney Plus gibi Netflix alternatifi bir serviste yeni araba lansmanının yapılmasına daha önce hiç şahit olmamıştık.

Bu arada Ford, yeni Bronco için sipariş alımına lansman tarihi olan 13 Temmuz itibariyle başlanacağını da açıkladı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version