ABD’li otomotiv devi Ford bundan bir süre önce yeni nesil Bronco model ailesini 13 Temmuz tarihinde düzenleyeci lansmanla tanıtacağını açıklamıştı. Resmî tanıtımın öncesinde Ford, Bronco’ya ait yeni bir teaser görüntüsü paylaştı. Buna göre Bronco toplamda 3 farklı versiyona ev sahipliği yapacak. İki kapılı ve dört kapılı modellerin yanı sıra bir de Bronco Sport müşterilerin beğenisine sunulacak.

Tabii tüm bu versiyonlar da kendi içinde paket seçeneklerine sahip olacak. Hibrid ve elektrikli modellerin satışa sunulması ise bir diğer tahmin.

Segmentin öncüsü olmaya aday

Malum olduğu üzere Bronco, ikonik kabul edilebilecek bir araç. Ford ise baştan aşağıya yenilediği ve güncel teknolojilerle donattığı bu modelin segmentinin öncüsü özelliklere sahip olmasını sağlayacak.

Nitekim konuya ilişkin yapılan resmî açıklamalarda Bronco’nun üstün 4×4 kapasitesine sahip olacağı, uzun vadeli off-road performans ve dayanıklılığının ise üst seviyede tutulacağı belirtildi.

Müşteriler yeni Bronco’nun yeteneklerini test edebilecek

Potansiyel araç sahiplerinin yeni Bronco modellerinin neler yapıp yapamayacağını göstermek için Ford, Off-Roadeo adını verdiği özel off-road parkurları oluşturacak. ABD genelindeki 4 ayrı noktaya kurulacak bu parkurlarda Bronco’ları kullanacak olan müşteriler, aracın tüm yeteneklerini gerçek hayatta test etme imkânı bulmuş olacak.

Bronco Nation adı verilen özel bir grup da yine Bronco sahiplerinin bilgi paylaşımı yapabilmelerini sağlayacak. Tabii ilk etapta bu çevrimiçi grup yalnızca ABD’deki müşteriler tarafından kullanılabilecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version