Xbox ve PC platformları için geliştirilen en gerçekçi yarış oyunlarının başında gelen Forza serisinin yeni oyunu Forza Horizon 4 için “Eli kulağında” diyebiliriz. Çıkışına sayılı günler kalan oyunda yer alması planlanan araçların listesi kazara paylaşılmıştı.

Şimdilerde oyunun geliştiricisi Turn 10 Studios bu listeye resmiyet kazandırdı. Buna göre toplamda 450’den fazla araba modeli 2 Ekim’de oyuncuların beğenisine sunulacak.

BMW ve Dodge‘den tutun, Jaguar ve Land Rover‘a kadar onlarca araç Forza Horizon 4 için baştan aşağıya sıfırdan modellendi. Yalnız oyunda yer alacak araba sayısının 2 Ekim’e kadar daha da artması kuvvetle muhtemel. Nitekim Forza Horizon 4‘ün geliştiricisi Day One Car Pack adı verilen oyunun çıkışına özel DLC’de ekstra modellerin bulunacağını doğruladı.

Oyunun çıkışını takip eden süreçte dağıtılması beklenen her yeni DLC ile toplam araba sayısı daha da artacaktır elbette.

Nadir modeller de listede var

Bilindik otomobil üreticilerinin günlük modellerinin yanı sıra eşine nadir rastlanan bazı arabalar da Forza oyunundaki yerini alacak. Bunların arasında 1962 Triumph Spitfire, 2016 Volvo Iron Knight, 2017 Ford M-Sport Fiesta RS ve 2018 Ford Mustang GT gibi araçlar mevcut.

Mitsubishi hayranları hayal kırıklığına uğrayabilir

Kötü haber şu ki, Mitsubishi hayranları Forza Horizon 4’te kullanabilecekleri bir Evo modelini bulamayacaklar. En azından oyunun çıktığı ilk gün itibariyle. Forza Horizon 4’te Mitsubishi ile yaşanan bir lisans anlaşması sorunu yüzünden Japon otomobil üreticisinin hiçbir modeli oyunda yer almayacak.

Bu arada Forza Horizon 4‘ün resmî soundtrack albümünde 100’den fazla şarkının bulunduğu bilgisini de paylaşalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version