Forza Horizon 4 ve Forza Horizon Motorsport 7 için her ay periyodik olarak yayınlanan güncellemelerin sonuncusu tüm platformlar için yayına verildi. Her iki oyun da drift için geliştirilmiş Ford Mustang modellerine kavuşmuş oldu.

Arabaları seçen oyuncular Formula Drift yarışçıları Chelsea DeNofa ve Vaughn Gittin Jr.‘ı canlandıracaklar ve dünyanın dört bir yanındaki gerçek hayattan uyarlanmış pistlerde mücadele edecekler.

Monster Energy sponsorluğundaki #25 2018 Ford Mustang RTR modeli halihazırda Vaughn Gitten Jr. tarafından Formula Drift yarışlarında kullanılıyor. Roush-Yates firması tarafından geliştirilen yüksek performanslı V8 motorun bulunduğu araç 9,000 RPM‘e kadar çıkabiliyor. Bu da drift için bulunmaz nimet doğrusu.

Drift atmak artık daha keyifli!

Bu modele alternatif olarak Chelsea Denofa‘nın #88 2018 Ford Mustang RTR modelide BC Racing kaplamasıyla oyuna dahil edildi. BC Racing coilover parçasının kullanıldığı araçta bağımsız arka süspansiyon düzeneği ve dört ileri dog box şanzıman mevcut.

Oyuna son olarak katılan araç ise 2018 Ford Mustang RTR Spec 5. Geniş body kitiyle daha geniş jantlara ev sahipliği yapabilecek şekilde modifiye edilen arabanın güç ünitesi stok halini koruyor. 460 beygir gücündeki araçta 5.0 litrelik V8 motor ve 10 ileri otomatik şanzıman tercihi söz konusu.

2 yılı aşkın süredir güncelleniyor

İlk kez 2017 yılının Ekim ayında satışa çıkmış olmasına rağmen Turn 10 Studios hala daha Forza Motorsport 7 oyunu için güncelleme yayınlamayı sürdürüyor.

Mart ayında dağıtılan güncellemeyle oyuna drift kokpit kamera bakış açısı eklenmişti ve oyuncuların drift esnasında oyuna daha iyi hakim olması sağlanmıştı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version