Otomotiv ekipman üreticileri için geleceğe yönelik önemli çözümler geliştiren Delphi Technologies, Porsche Cayenne ve Audi Q7 ile aynı platforma sahip olan Volkswagen Touareg II V6 TDI üzerinde orijinal ekipman ve fren testleri gerçekleştirdi.

Delphi Technologies Fren Balataları

Delphi Technologies balataları, yüksek sıcaklıklarda bile sessiz ve daha az aşınmayla daha hızlı ve kontrollü frenleme sağlayarak pazardaki diğer dört markaya kıyasla avantajlarını ortaya koydu.

Hem daha az aşınma hem de sessiz frenleme performansı sağlayan Delphi Technologies fren balataları, direksiyon kontrol ve aşınma stabilitesiyle de rakiplerine göre daha dayanıklı olduğunu kanıtladı.

Yapılan testlerde, araç hızının artmasıyla birlikte fren sistemine binen yük, frenin aşınma durumu, gibi 50 C derece ile 400 C derece arasında beş farklı çalışma ısısında acil frenleme uygulaması gerçekleştirildi.

Delphi Technologies balatalarına sahip araç, 170 km/s ile ilerlerken pazardaki diğer markalalardan daha hızlı bir şekilde durmayı başardı.

Ayrıca kontrollü bir şekilde duruş sağlarken ısı aralığına göre performans açısından yalnızca küçük bir fark gösterdi.

50 C derecede 114 metrede durma sağlanırken 400 C derecede durma mesafesi sadece 2 metre daha uzundu. Bu da Delphi Technologies balatasının üstün bir termal stabiliteye sahip olduğunu ortaya koydu.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version