General Motors şirketine ait olan ve daha çok lüks segmente hitap eden modeller geliştiren Cadillac, yeni göz bebeği XT4 crossover modeline ait yeni bir video paylaştı.

Bu küçük SUV modeli Mart ayının sonunda New York‘ta düzenlenecek olan otomobil fuarında ilk kez görücüye çıkacak. Cadillac’ın açıklamalarına ve yayınladığı videolara bakılırsa, XT4 firmanın yeni göz bebeği olacak.

Cadillac’ın SUV’ları, sedan modellerden daha fazla satıyor

Crossover ve SUV modelleri, lüks Amerikan otomobilleri üreten Cadillac için ayrı bir yere sahip. Özellikle ABD’de çok satan bu araçlar şirketin kasasına para doldurmaya da devam ediyor.

Örneğin geçtiğimiz Şubat ayında Cadillac’ın en büyük aracı Escalade’nin satışlarında yüzde 16’dan fazla bir artış kaydedildi. Keza Escalade’nin bir küçüğü XT5’te de yüzde 9’luk artış yakalandı. Sırf bu iki SUV modeli Cadillac’ın ATS, CT6 ve CTS isimli üç sedanından çok daha fazla sattı.

XT4 hala daha gizemini koruyor

Cadillac’ın resmî sosyal medya hesaplarında yeni XT4’e dair videolar paylaşıldı, ancak araç hakkında çok da detaylı bir bilgilendirme henüz yapılmış değil. Göründüğü kadarıyla XT4, Cadillac XT5’ten daha küçük bir model olacak.

Escalade ve CT6’dan esinlenen tasarım çizgilerini barındıran aracın şerit şeklindeki aydınlatmaları kesinlikle dikkat çekici. Keza keskin hatlarıyla da Cadillac’ın kurumsal tasarım anlayışı XT4’e birebir yansıtılmış.

Aşağıda 2019 model Cadillac XT4‘e dair yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=sSOSS3mqeCs

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version