Hyundai, her yıl düzenlenen Red Dot Tasarım Ödülleri yarışmasında iki ayrı modeliyle ödül almaya hak kazandı.

Uluslararası çapta düzenlenen ve bir hayli ünlü olan ödül yarışmasında Hyundai’nin yakıt hücreli aracı Nexo ve SUV modeli KonaAraba ve Motorsiklet” kategorisinde ödüle layık görüldü. Kona’ya “SUV/Off-road araçları” kategorisinde ödül verilirken Hyundai Nexo ise kendi alt kategorisinde ödüllendirildi.

Otoriteler tarafından çok prestijli görülen ödüllerle Hyundai’nin yeni modellerinin fonksiyonelliği, dayanıklılığı ve yenilikçiliği tescillenmiş oldu.

Nexo, segmentinin en iddialı modellerinden birisi

Bilindiği üzere Nexo, Hyundai’nin ikinci nesil yakıt hücreli elektrikli aracı. Saf ve sakin bir tasarım anlayışıyla karakterize edilen araçta bulunan üstün donanım bileşenleri ve teknolojiler, Nexo’yu Hyundai’nin yeni amiral gemisi haline de getirmiş bulunuyor.

Hidrojenden güç alan SUV modeli temiz enerjiden güç almasıyla muadil modellerinden sıyrılmayı başarmış durumda. Sahip olduğu otonom sürüş yetenekleri, akıllı sürüş asistan yazılımları ve üstün performansıyla da segmentinin en iddialı modellerinden birisi.

Kona da geri kalmadı!

Hyundai’nin hayli başarılı bulunduğu SUV araçları arasında katılan Kona da keskin ve renkli bir tasarıma sahip. İç dizaynda kullanılan kaliteli materyalleriyle lüks bir hissiyat vermeyi başaran araç, motor kısmında da güçlü bir donanıma ev sahipliği yapıyor.

Her iki modeliyle Red Dot tasarım ödülüne layık görülen Hyundai, 59 ülkeden onlarca farklı modelle rekabet ederek bu ödülü almaya hak kazandı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version