Microsoft’un geliştirdiği Xbox One oyun konsoluna özel üretilen Forza Motorsport 7’nin ismini duyunca aklınıza McLaren, Porsche GT ve Koenigsegg Regera gibi süper lüks modeller gelebilir. Gerçekten de bu muhteşem araba yarışı oyunu, bugüne dek oyun içinde sunduğu süper arabalarla bilinirliğini artırmıştı. Şimdilerdeyse oyunun yapımcıları arasında yer alan Turn 10 Studios, Hyundai’nin yeni modeli Veloster’i de bünyesine katmış bulunuyor.

Aşağıda yer alan video, Hyundai ABD’nin YouTube kanalında paylaşıldı. Sizleri, Hyundai Veloster’in oyun içinde ne kadar gerçekçi modellendiğini gösteren kısa reklam filmiyle başbaşa bırakıyoruz.

İlk kez Detroit’te görücüye çıkmıştı

Sitemizde yer alan birçok habere de konu olan ABD’nin Detroit şehrinde düzenlenen 2018 Kuzey Amerikan Uluslararası Otomobil Fuarı, birçok yeni modelle birlikte Hyundai’nin yeni nesil performans odaklı aracı Veloster’e de ev sahipliği yaptı. İlk kez tanıtılan Veloster modeli yollara çıkmadan önce Forza Motorsport 7 oyununda oynanabilecek.

Bugünden itibaren Veloster Turbo ve Veloster N modelleri Forza oyuncuları tarafından ücretsiz olarak garaja eklenebilecek. Araç ise gerçek hayatta 2018’in ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.

Her ne kadar Veloster Turbo hatchback modeli daha fazla güce ve yere yapışık tasarıma sahip olsa da, fuarın yıldızı kesinlikle Veloster N oldu. Hyundai’nin i30 gibi bazı modellerin sonuna eklediği “N” simgesi, aracın performans versiyonu olduğuna işaret ediyor. Veloster N modeli de 275 beygir gücü ve hafif yapısıyla kolayca hızlanabilmesi gibi teknik özellikleriyle fuarda ilgi odağı haline geldi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version