Çıkışı uzun süredir beklenen 2020 model Toyota Supra, önümüzdeki hafta ABD’nin Detroit şehrinde düzenlenecek olan otomobil fuarında görücüye çıkacak.

Fuarın başlamasına sayılı günler kalmış olmasına rağmen bugüne dek birçok farklı sızıntı haberi sayesinde Supra’nın neye benzeyeceği hakkında fikir sahibi olabildik. Ancak bugün çok daha farklı bir şey oldu ve 2020 model Toyota Supra‘nın tasarımı sızdırılan yeni bir videoda olanca netliğiyle ortaya çıktı!

Üstelik bu sızıntının hikayesi oldukça ilginç. Çünkü Toyota Meksika’nın resmî Twitter hesabından paylaşıldı! Ardından kısa bir süre geçtikten sonra yayından kaldırıldı, ancak çok geç olmuştu bile.

Video hemen YouTube’a yüklendi. Nitekim siz de hemen aşağıdan ilgili videoyu izleyebilir ve 2020 Toyota Supra’nın tasarımını görebilirsiniz.

Toyota Meksika tarafından paylaşılan videonun Supra hayranları tarafından saklanılması, ardından YouTube ve Facebook‘a yüklenmesi sayesinde 2020 model arabanın tasarımı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Her ne kadar yüksek çözünürlüğe sahip olmasa da Supra’nın ön ve arka başta olmak üzere çeşitli açılardan çekilmiş görüntüleri kesinlikle tatmin edici.

Kırmızı rengiyle dikkat çekiyor

Kıvrımlı çizgileri ve kırmızı rengiyle öne çıkan arabanın yolcu koltukları olabildiğince arkada konumlandırılmış, bu da Supra’nın uzun bir tavana ve sportif bir görünüme kavuşmasını sağlamış.

Küçük, minimal tasarımlı bir ızgaranın göze çarptığı ön tampon Supra’nın BMW Z4 ile aynı platformu paylaştığının kanlı canlı göstergesi. Ancak Supra kesinlikle Alman Z4’ten ayrılan bir tasarıma sahip.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version