Otomobil üreticilerinin zorlu şartlar ve engelli araziler için geliştirdiği otomobil modelleri hızla artıyor. Bu alanda pek çok araç modeli olan Isuzu yeni aracı olan D-Max AT35’i tanıttı.

Resmi tanıtımını Ekim ayında gerçekleştirecek olan Isuzu aracı bekleyenlere bir sürpriz yaparak aracın ilk detaylarını tanıtım öncesinde paylaştı. Isuzu’nun AT35 adında olacak olan arazi aracı alanında iddialı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Arazi’de Gücün Vücut Bulmuş Halii Isuzu D-Max AT35!

1.9 litrelik turbo dizel motorundan güç alan Isuzu AT35’ın bu motoru 160 beygir gücünde ve 360 Nm tork değerinde. Altı işeri manuel ve beş ileri değerinde olan otomatik şanzıman seçenekleriyle alınabilecek olan Isuzu’nun D-Max AT35 modeli standart olarak 17 inç olarak siyah jantla geliyor. Isuzu’nun yeni arazi aracı ayrıca 35 inç büyüklüğünde özel arazi lastikleriyle de kullanılabiliyor. Engebeli arazi koşullarına uygun olarak yerden 290 milimetrelik yüksekliği olan D-Max AT35 ayrıca 3-5 ton arasında çekiş desteği ve 1 tonluk yükleme kapasitesine sahip.

Aracın iç tasarımı da aracın dışı gibi arazi aracı ruhunu yansıtıyor. Sadece arazide değil günlük yaşamda da kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yenilikleri bünyesinde barındıran Isuzu D-Max AT35’in sürücü kabininde 7 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekran bulunuyor. Apple’ın CarPlay ve Android’in Android Auto desteğine sahip olan ve uydu navigasyonu desteğine sahip olan bu dokunmatik ekran ayrıca güçlü multimedia desteği sunuyor.

D-Max AT35 ayrıca anahtarsız giriş ve çalıştırma özellikleriyle kullanıcılarına büyük kolaylık sağlarken aracın diğer özellikleri hakkında henüz bilgi verilmedi. 7 renk seçeneğiyle birlikte satışa çıkacak olan Isuzu D-Max AT35’in 49.000 dolarlık başlangıç fiyatı olacağı açıklandı.

Aracın ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı şimdilik bilinmezken Isuzu’nun Ekim ayında düzenleyeceği etkinlikte aracın tüm detaylarını paylaşması bekleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version