Kült haline gelen Bond filmlerinde İngiliz casusu James Bond’u canlandıran aktör Daniel Craig, kendine ait 007 numaralı Aston Martin modelini satışa çıkarmaya karar verdi.

İlk olarak James Bond: Casino Royale filminde izleyicilerin karşısına çıkan ve gerçek hayatta Daniel Craig’e ait olan lüks araç, Nisan ayında ABD’nin New York şehrindeki Christie’s isimli müzayede evinde açık artırmayla satılacak.

Müzayede evinden yapılan basın açıklamasında gece mavisi renkli, 007 numaralı 2014 model Centenary Edition Vanquish modelinin 20 Nisan’da açık artırmayla satılacağı bilgisi paylaşıldı. Satıştan elde edilen gelir, gençlerin kariyer gelişimine katkı sağlayan The Opportunity Network isimli yardım kuruluşuna bağışlanacak.

Paha biçilemiyor!

Tahminlere göre 500 bin ila 600 bin dolar arasında bir değere sahip olan 007 numaralı Aston Martin, Christie müzayede evinin yalnızca “Nadir bulunan, dekoratif sanat öğeleri ve göz alıcı kültürel ikonlar” için uyguladığı “Olağanüstü ilanlar” kategorisine de dahil olmuş durumda.

Craig: Arabamı özleyeceğim

Konuyla alakalı basın mensuplarının görüş aldığı Daniel Craig ise çok sevdiği arabasını satma kararı aldığı için hüzünlü, The Opportunity Network isimli yardım kuruluşuna yardım edebileceği içinse sevinçliydi. Craig, “Üstün otomobil mühendisliği yetenekleriyle geliştirilen Aston Martin Vanquish’i sürmek inanılmaz keyifliydi. Onu özleyeceğim” dedi.

49 yaşındaki Daniel Craig’in kendi Aston Martin’ini tasarlamak için lüks otomobil üreticisinin şef tasarımcısıyla birlikte çalıştığı biliniyor. Bu yönüyle Craig’in Aston Martin’i, eşi bulunmaz ve paha biçilmez bir sanat eseri.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version