Tokyo Otomobil Fuarı, bu yıl 45. defa kapılarını açtı. Japon otomobil modelleri fuarın en dikkat çeken parçaları arasında yer aldı. Japon otomobil firmalarının kıyasıya yarışı modellerin teknik özelliklerinde kendini gösterdi.

Japon Otomobil Modelleri Yakın Markajda!

Japon otomobil modelleri, Tokyo’daki fuarın gözdeleri oldu. Ziyaretçiler Japon devlerinin tasarımından ve üretim bantlarından çıkan araçlara yoğun bir ilgi gösterdi. Dikkat çeken ayrıntılar, gelişmiş teknik özellikler, ilk defa görücüye çıkan elektrikli otomobil modelleri ve çok daha fazlası fuara damga vurdu. Sektörün geleceği hakkında ipuçları veren fuar, geleceğin aracının elektrikli ve sürücüsüz araçlar olduğunu da kanıtlar nitelikte oldu.

Tokyo’daki otomobil fuarında sergilenen Japon otomobil modelleri arasında en dikkat çekenler ise şunlar oldu. Otomotiv devi Mitsubishi, fuar kapsamında e-Evolution konsepti ile en çok ziyaret edilen alanlar arasında yer aldı. Bilindiği gibi dünya devi marka Lancer Evo ile iyi bir çıkış yapmıştı. Fakat görüldü ki, önümüzdeki dönemde bu modelin yerini elektrikli otomobiller ve sürücüsüz araçlar yer alacak.

Japon modeller arasında gözlerin üzerine çevrildiği diğer bir marka ise Honda’dan başkası değildi. Firmanın tasarladığı çift kişilik elektrikli araç tanıtımını binlerce kişi yakından takip etti. Bu kapsamda Honda elektrikli bir araçla sahneye çıktı ve spor araba tutkunlarını standına çekti. Tanıtılan elektrikli otomobil ise Sports EV’den başkası değildi. Yapay zekânın en üst seviyede kendini gösterdiği otomobil, Retro çizgileri ile görenleri kendine hayran bıraktı.

Japon otomobil modelleri içerisinde öne çıkan öteki markalar arasında Nissan’da yerini aldı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version