Jeep’in bugüne dek ürettiği en ikonik modellerin başında gelen Grand Wagoneer muhteşem bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor!

FCA Grubu bünyesindeki markanın yeni modeli konsept olarak görücüye çıktı. Fotoğrafları kamuoyuyla paylaşılan lüks SUV, Ford’un Bronco modelini yeniden hayata döndürmesine bir cevap niteliğinde. Malum olduğu üzere Grand Wagoneer de Bronco gibi 1980’li yıllardan kalma bir model. Günümüzün modern teknolojilerinden güç alacak olan arabanın tasarımı da baştan aşağıya değiştirilmiş.

Wrangler ve Gladiator modellerinin aksine Jeep, yeni nesil Grand Wagoneer modelini premium segmentine hitap edecek şekilde tasarlamış. Sürekli dört çeker olan araba hem benzinli, hem de elektrikli motordan güç alan hibrid bir sisteme sahip.

FCA’nın yeni Uconnect 5 isimli Android bazlı araç içi eğlence sisteminin yer aldığı araba üçüncü parti uygulamaları da çalıştıracağa benziyor. Konsolun ortasında yer alan ana ekranın hemen altında ise klima ayarlaması için ikinci bir ekran konumlandırılmış. Ayrıca ön sağ koltuk hizasında üçüncü bir ekranın yer aldığı görülüyor.

McIntosh ismini taşıyan, her biri parlak alüminyum kaplamalı 23 hoparlörden oluşan ses sistemine de ev sahipliği yapan Grand Wagoneer’in tanıtımı ise önümüzdeki sene gerçekleştirilecek. Fiyatı haliyle henüz açıklanmış değil.

Quadra-Lift air süspansiyon, bağımsız ön ve arka süspansiyon sistemi, eşi benzeri görülmemiş faydalı yük çekme gücü ve farklı paket seçenekleri de Jeep’in vaatleri arasında yer alıyor.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version